معرفی گریل کنوود مدل HGM 80 SS
پرس پانینی گریل 2000 واتی کنوود با درجه حرارت متغیر، تایمر، 3 موقعیت گریل برای پانینی، برگر، ساندویچ، پیتزا، استیک، مرغ، ماهی، سبزیجات HGM80.000SS نقره ای/مشکی
این گریل یک دستگاه تماسی با صفحه بسیار داغ از بالا و پایین میباشد.درجه حرارت آن به راحتی قابل تنظیم میباشد و توانایی بسیار خوبی در طبخ و تولید ساندویچ مرغ و ماهی و سبزیجات و برگر دارد.
از ویژگی های این گریل رنگ استیل صفحه آن و ولوم های تنظیم آن میباشد که کارکردن با این دستگاه را بسیار راحت مینماید.
ویژگی های گریل کنوود مدل HGM80.000ss
- توستر ساندویچ کنوود با قدرت بالا 2000 وات برای گرم کردن سریع عملکردهای مختلف کباب کردنی دارد، چه به عنوان کباب استیک، پرس ساندویچ یا پانینی ساز، می تواند به شما کمک کند آن را کامل و آسان برای صبحانه، شام و کباب آماده کنید. همچنین می توانید سبزیجات، استیک، گوشت، ماهی و ساندویچ ها را بپزید
- دمای متغیر برای پخت و پز دقیق، هر گونه چربی از گوشت ها و ساندویچ ها در سینی قابل جابجایی گیر می کند، وعده های غذایی سالم تری را ارائه می دهد و به راحتی می توان چربی اضافی را از بین برد.
- کنترل دستی، دارای چهار تنظیم دما و زمان قابل تنظیم برای پخت انواع غذاها، از جمله غذاهای یخ زده، قابل جدا شدن، بشقاب های نچسب و سینی چکه ای قابل شستشو در ماشین ظرفشویی، برای تمیز کردن بدون سر و صدا، می تواند به عنوان یک گریل تماسی برای پخت سریعتر استفاده شود. یا برای مقادیر بیشتر و مواد ظریف به صورت مسطح باز کنید.
- تایمر قابل تنظیم از 0 تا 30 دقیقه و کنترل دمای متغیر تا 240 درجه سانتیگراد. دمای بالا، با گرم شدن سریع، برای نتایج حرفه ای. دستور شما هر چه باشد گریل و ساندویچ ساز کنوود فضای کوچکی است که می توانید آن را روی میز کار خود رها کنید یا در کمد نگهداری کنید و فقط در صورت نیاز آن را بیرون بیاورید.
- 3 صفحه تماس گریل، پخت و پز در فر، گریل بازشو 180 درجه، صفحات گریل جدا شونده با پوشش نچسب، صفحات ساندویچ پر عمیق برای قرار دادن برش های ضخیم نان طراحی شده اند. دسته قفل کمک می کند تا ساندویچ برشته شده عالی هر بار قهوه ای و مهر و موم شود.
گریل برقی چیست؟
کباب کردن نوعی پخت و پز است که شامل حرارت خشکی است که روی سطح غذا اعمال می شود، معمولاً از بالا، پایین یا از کنار. کباب کردن معمولاً شامل مقدار قابل توجهی حرارت مستقیم و تابشی است و معمولاً برای پخت سریع گوشت و سبزیجات استفاده می شود. غذای کبابی روی گریل (شبکه سیمی باز مانند توری با منبع حرارت در بالا یا پایین)، با استفاده از چدن/ماهیتابه یا ماهیتابه گریل (شبیه ماهیتابه، اما با برآمدگی های برآمده) طبخ می شود. برای تقلید سیم های یک گریل باز).
انتقال حرارت به غذا هنگام استفاده از گریل عمدتاً از طریق تشعشعات حرارتی است. انتقال حرارت هنگام استفاده از تابه گریل یا کباب پز توسط هدایت مستقیم انجام می شود. در ایالات متحده، هنگامی که منبع حرارت برای کباب کردن از بالا می آید، کباب کردن نامیده می شود.در این حالت تابه ای که غذا را در خود جای می دهد تابه مرغ گوشتی می گویند و انتقال حرارت از طریق تشعشعات حرارتی است.
کباب کردن با حرارت مستقیم می تواند غذا را در معرض دمای بیش از 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) قرار دهد. گوشت کبابی از یک فرآیند شیمیایی به نام واکنش میلارد، عطر و طعم متمایزی به دست می آورد. واکنش Maillard تنها زمانی رخ می دهد که غذا به دمای بیش از 155 درجه سانتیگراد (310 درجه فارنهایت) برسد.
مطالعات نشان دادهاند که پختن گوشت گاو، گوشت خوک، مرغ و ماهی در دمای بالا میتواند منجر به تشکیل آمینهای هتروسیکلیک، بنزوپیرنها و هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای شود که سرطانزا هستند. ترشی کردن ممکن است تشکیل این ترکیبات را کاهش دهد. کباب کردن اغلب به عنوان یک جایگزین سالم برای پخت و پز با روغن ارائه می شود، اگرچه چربی و آب از دست رفته توسط کباب کردن می تواند به خشک شدن غذا کمک کند.
مشخصات فنی گریل کنوود مدل HGM80
برند: کنوود
شماره مدل: HGM80.000SS
رنگ: نقره ای/مشکی
ابعاد محصول: 30 x 25 x 25 cm; 4 کیلوگرم
توان: / وات 2000 وات
جنس: نقره/مشکی
تعداد: سرعت 7
وزن مورد: 4 کیلوگرم