ساندویچ ساز یا اسنک ساز چیست؟
این وسیله که به تازگی به منازل و آشپزخانه ها راه یافته است یکی از جدیدترین وسایل پیشرفته جهت پخت و پز صبحانه و غذاهای سریع یا به عبارتی فست فود یا فینگرفود ها میباشد.
ساندویچ ساز های کنوود در طرح ها و رنگ های سفید و مشکی و استیل با رنگ نقره ای عرضه میگردند.دستگاهی که با آن میتوان انواع ساندویچ و سمبوسه و غذاهای پرس شده را اماده نمود.
انواع ساندویچ ساز کنوود
ساندویچ ساز های شرکت کنوود انواع مختلفی در طول زمان عرضه به بازار داشته اند ولی به دو دسته اصلی تقسیم میشوند.دسته اول دارای صفحات صاف میباشند که برای غذاهایی نظیر پیتزا و ساندویچ های گرم صبحانه یا ساندویچ های با مواد اماده مثل کالباس و .... استفاده میشوند.
دسته دوم ساندویچ ساز هایی هستند که توانایی طبخ اسنک یا سمبوسه و ساندویچ های مثلثی را دارا هستند و صفحات داغ شونده آن جدا شده و صفحات مختلفی را مثل دستگاه گریل دارا هستند.این دسته از اسنک ساز ها میتوانند دارای صفحات دو تایی بزرگ یا چهار تایی کوچک باشند.
مزایای ساندویچ میکر ها چیست؟
تصور کنید که در حال اماده شدن برای ترک و اتمام کار در اداره هستید که مدیر به شما خبر کار بیشتر و اضافه کاری را میدهد و تمام برنامه ریزی شما برای طبخ شام را بر هم خواهد ریخت اما نگران نباشید ساندویچ میکر میتواند ظرف کمتر از نیم ساعت یک شام بسیار لذیذ با موادی سالم و آماده برای شما محیا کند.پنیر ورقه ای اندکی گوشت و دو عدد نان تست شده به سرعت تبدیل به یک ساندویچ اماده خواهد شد.این دستگاه های حتی شستن بسیار راحتی دارند و کافیست دو عدد ورقه فلزی حرارتی آن را جدا کنید.از آنجایی که صفحات برند کنوود نچسب و سرامیکی میباشد به راحتی با گرفتن زیر شیر آبگرم پاکیزه خواهد شد .این بهترین و سریعترین راهکار ارائه شده در جهان برای طبخ یک خوراکی سالم میباشد.