قهوه ساز اسپرسو با آسیاب قهوه داخلی PEM13.000SS تمام فلزی
اگر عاشق قهوه هستید، دوست دارید دستگاه قهوه اسپرسو پمپی خود را در آشپزخانه خود داشته باشید تا روحیه شما را تقویت کند. هیچ چیز نمی تواند طعم و عطر قهوه تازه ای که از قهوه ساز کنوود تهیه شده است را شکست دهد. ما می دانیم که وقتی به قهوه نیاز دارید، اکنون به آن نیاز دارید، به همین دلیل است که سیستم گرمایش ترمو بلوک زمان گرم شدن سریعی دارد. بدنه دستگاه با فولاد ضد زنگ بوش شده ساخته شده است که بر روی هر صفحه ای زیبا به نظر می رسد.
مشخصات فنی اسپرسوساز کنوود مدل PEM13.000ss
- اسپرسوساز قابل برنامه ریزی با نگهدارنده الک با آسیاب مخروطی یکپارچه (11 تنظیمات درجه آسیاب)
- قهوه آسیاب شده اسپرسو 1 و 2 فنجان + غلاف ESE
- نگهدارنده فیلتر آلومینیومی ریخته گری سنگین با دسته باکلیت
- سیستم گرمایش ترمو بلوک: زمان گرم شدن سریع
- پمپ اسپرسو حرفه ای ULKA (15 بار)
- کف کردن شیر از جنس استنلس استیل با لوله بخار چرخشی 360 درجه
- ظرفیت مخزن آب قابل جابجایی: حجم کل 2 لیتر
- ظرفیت مخزن دانه ها: 220 گرم دانه قهوه (600 سی سی)
- دستگیره برای انتخاب بخار/آب داغ
- دستگیره برای تنظیم آسیاب
- مانومتر برای اندازه گیری فشار
- سینی چکه قابل جدا شدن
قطعات مناسب اسپرسو ساز کنوود مدل PEM13.000SS
چه نوع قهوه ای برای اسپرسو ساز کنوود مناسب است؟
هیچ چیز مانند یک شات اسپرسوی کاملاً دم کشیده لذت بخش نیست. خامه، طعم تند و کافئین آن.
سعادت ناب قهوه...
اما حتی اگر به نظر ساده می رسد، در واقع چیزهای زیادی وجود دارد که باید هنگام خرید بهترین دانه های اسپرسو که قابل تصور است بدانید.
در این مقاله، ما دست شما را می گیریم و همه چیزهایی را که باید برای تبدیل شدن به یک باریستای خانگی بدانید، راهنمایی می کنیم.
اولین سوالی که ممکن است بپرسید این است که "چرا فقط از دانه های قهوه معمولی استفاده نکنیم؟"دلایل مختلفی وجود دارد که بیشتر کافه ها از یک ترکیب خاص برای اسپرسو استفاده می کنند و نه فقط قهوه فیلتر معمولی. در مورد این موضوع می توان چیزهای زیادی گفت، اما در اینجا دلایل اصلی وجود دارد:
سُنت: اسپرسو همیشه تیره تر از سایر انواع قهوه برشته شده است. مردم انتظار دارند «طعم اسپرسو» مشخصی نسبت به آن چیزی باشد که با دانه های معمولی به دست نمی آید.
بهتر است با شیر: اگر میخواهید از اسپرسو در نوشیدنیهای مبتنی بر شیر مانند لاته یا کاپوچینو استفاده کنید، به یک برشته نسبتاً تیره نیاز دارید تا خامهای شیر را برش دهید.
ارزان تر بودن: قهوه به تنهایی گران است. به همین دلیل، استفاده از ترکیب اسپرسو در یک کافه شلوغ منطقی است. به طور معمول، پایهای از لوبیا ارزانتر از کشورهایی مانند برزیل و اندونزی در ترکیب استفاده میشود. شاید حتی 20 درصد روبوستا مخلوط شده باشد.